Страст
Телата преплитат се
в своята страстна прегръдка.
Устните впиват се,
искат всяка капка любов да погълнат.
Ръцете треперят
и търсят очите ти в мрака.
Сетивата изпълват се,
краката дори не докосват земята.
Душите докосват се
и хармонично движат телата.
Любовта ти изгаря ме,
не искам да идва зората.
И ето пак твоя съм,
в ръцете ти аз съм крилата.
Люби ме, мой ангеле -
не, не искам да идва зората.© Преси Todos los derechos reservados