Feb 13, 2008, 9:39 AM

Страст 

  Poetry » Love
1982 0 2
 

        Страст

 

Телата преплитат се

в своята страстна прегръдка.

Устните впиват се,

искат всяка капка любов да погълнат.

Ръцете треперят

и търсят очите ти в мрака.

Сетивата изпълват се,

краката дори не докосват земята.

Душите докосват се

и хармонично движат телата.

Любовта ти изгаря ме,

не искам да идва зората.

И ето пак твоя съм,

в ръцете ти аз съм крилата.

Люби ме, мой ангеле -

не, не искам да идва зората.

© Преси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Страст....Много страст има в този стих...Грабна ме..Браво мило!
  • Прелестно е,мило!Наистина много страст лъха от стихотворението ти!Според мен това е най-доброто ти.Ако обичаш поезията,трябва да четеш повечко!Целувчици
Random works
: ??:??