Гори ми тялото от страст,
изгарям, чуваш ли? Вземи ме!
Целувай всяка, всяка моя част,
В екстаз на нежност потопи ме...
И с мене затрепти в едно,
така, като в една вселена...
Ръцете ми ще милват нежно,
ще галят цялото ти "Аз",
А ти ме гледай, гледай във очите,
забрави даже времето за нас!
Ще се взривим в едно, ще падне нощ,
ще свирят лунните китари...
Звездите ще ни шепнат за разкош...,
а ние в тоя пламък на забрава ще рухнем
тихо във греха, защото в тая страст пощада няма...
И може би ме няма хич във римите,
и даже в любовта, но хайде, хайде да е всичко
това съвсем на истина, а не...събудена
от сън дълбок...мечта...
© Eva Rang Todos los derechos reservados