Звуци, светлини, музика ...
Всичко ври ... кипи.
Тела, допир, аромат ...
Ах, как всичко тук е страст.
Искам ... давам ... търся –
Всичко, което да ме отнесе.
Ела, хайде, ела –
Желая да ти покажа нещо.
Не виждаш ли? – не съм страшна.
Просто съм дива, млада и красива.
Искам да подивееш от страст и
Желание по мен.
Искам да крещиш и
виеш, заради мен.
Да, правилно – разбра ме:
Докосни ме ... впий жадно устни в моите –
Усещаш ли вкуса им?
Докосни ме ... дишай по кожата ми –
Усещаш ли аромата й?
Хайде, не се страхувай –
Отдай се на емоцията,
Страстта и любовта!!!
© София Русева Todos los derechos reservados