22.05.2006 г., 0:22 ч.

СТРАСТ 

  Поезия
684 0 3
 

Звуци, светлини, музика ...

Всичко ври ... кипи.

 

Тела, допир, аромат ...

Ах, как всичко тук е страст.

 

Искам ... давам ... търся –

Всичко, което да ме отнесе.

 

Ела, хайде, ела –

Желая да ти покажа нещо.

 

Не виждаш ли? – не съм страшна.

Просто съм дива, млада и красива.

 

Искам да подивееш от страст и

Желание по мен.

Искам да крещиш и

виеш, заради мен.

 

Да, правилно – разбра ме:

Докосни ме ... впий жадно устни в моите –

Усещаш ли вкуса им?

Докосни ме ... дишай по кожата ми –

Усещаш ли аромата й?

Хайде, не се страхувай –

Отдай се на емоцията,

Страстта и любовта!!!

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??