22 feb 2007, 14:49

Страст 

  Poesía
604 0 0

За твоята любов, дали съм аз готова?

А моята ще мога ли на показ да изложа?

Ще полудея от страстта!

Чудя се дали всичко не е моя приумица?

 

Обърквам се от това желание.

Потъвам отново и отново в мечтание.

Мечтата търси те през деня и нощта.

Реалността хвърля в мен яда!

 

Кой си ти? И защо те искам?

Кога да спра, за да го попитам?

Отговор от себе си не получаваш,

А към приумицата май се пристрастявам.

 

В мен крещи цялата жена,

Дали ще ми прости Господа?

Молитва към него или теб отправям?

Ще сe повторя, но наистина полудявам…

 

 

М.                                                                                                                          27.10.2006 г.

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??