2 feb 2007, 10:53

СТРАСТ 

  Poesía
974 0 13

В стаята огнището догаря,

в мене се разпалва любовта.

Нежен шепот тайничко отваря - 

неотключвана - вратата на страстта.

 

Впити от наслада устни влажни,

тръпне от желания плътта.

Думите увисват неизказани

 и звъни любовна тишина.

 

Всеки допир - мълния небесна

 от заплетените в ласки две тела.

Обич - богонравна и блажена,

обич - неизплакана сълза.

 

Тръпнат две тела, като че вятър

 най-силните течения събрал.

В ноти се превръща тишината -

страст на флейта, шепот от роял…

 

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??