23 dic 2016, 15:47

Страстта човешка 

  Poesía » De amor
463 0 7

 

Безсънна нощ,
похот, 
страст, 
таванска стая...
Мирише на любов. 
Празни чаши,
свещта почти догаря,
розате е още свежа,
а копнежът
не уагасва.
Не знам любов ли е
човешка... или 
позивна от ада...
но телата, 
потни
и сърцата – 
влюбените, 
не признават 
скрупули.

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??