Dec 23, 2016, 3:47 PM

Страстта човешка 

  Poetry » Love
464 0 7

 

Безсънна нощ,
похот, 
страст, 
таванска стая...
Мирише на любов. 
Празни чаши,
свещта почти догаря,
розате е още свежа,
а копнежът
не уагасва.
Не знам любов ли е
човешка... или 
позивна от ада...
но телата, 
потни
и сърцата – 
влюбените, 
не признават 
скрупули.

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??