17 jul 2007, 11:34

Стреляй 

  Poesía
1349 0 17
Стреляй

Стреляй, без да казваш нищо!
Стреляй, няма да боли!
Стреляй без съчувствие излишно,
бил съм в ада и преди.
 
Стреляй право във сърцето!
И без друго вече не тупти.
Право във сърцето на мъртвеца!
От куршуми мъртвият не се бои.

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??