Струни на китара трети праг
Лъскаво догаря
От измислена поема
Стихнал смях
Пепеляво сиви думи
С шипове по края
Сдъвкват мириса на обич
И по нотите следи оставят
Нежност избеляла
Епитетите подбира
И под зоркото око на мрака
Скришом всичко в себе си прикрива
© Диана Todos los derechos reservados