28 feb 2008, 19:10

Струва ли си 

  Poesía » De amor
997 0 4

Колко струва една въздишка?
Дали колкото златна нишка?
А милувката топла
и целувката влажна?
Докосването нежно...
любовта свята и безмерна?!
Тъй скъпи за нас неща,
а пилеем от тях без мяра.
Заслужава ли си
да се раздаваме така?
Като накрая плащаме
прекалено висока цена,
за поредната разбита мечта.
Капе сълза след сълза,
оставя след себе си горчива следа.
И търсим нова врата,
с надеждата за по-добра съдба.

27.11.2007

© Луна Пълнолунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??