Feb 28, 2008, 7:10 PM

Струва ли си 

  Poetry » Love
1005 0 4

Колко струва една въздишка?
Дали колкото златна нишка?
А милувката топла
и целувката влажна?
Докосването нежно...
любовта свята и безмерна?!
Тъй скъпи за нас неща,
а пилеем от тях без мяра.
Заслужава ли си
да се раздаваме така?
Като накрая плащаме
прекалено висока цена,
за поредната разбита мечта.
Капе сълза след сълза,
оставя след себе си горчива следа.
И търсим нова врата,
с надеждата за по-добра съдба.

27.11.2007

© Луна Пълнолунова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??