30 ene 2018, 23:09

Стряскащо 

  Poesía » Otra
427 1 2

Сезонът на желанията свърши.

Разпокъсаха душата ми.

Няма събиране.

А те ръцете... са същите...

и се хлъзгат годините,

превръщат се в минало...

Няма какво да докоснеш назад,

дори да стои във очите ти.

Отдавна не трепва стомахът.

Само две загниващи ябълки

се въргалят в краката ми,

защо ли ги гледам с погнуса...

и знаеш ли какво е тъй стряскащо –

сам да се направиш за смях.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??