30.01.2018 г., 23:09 ч.

Стряскащо 

  Поезия » Друга
441 1 2

Сезонът на желанията свърши.

Разпокъсаха душата ми.

Няма събиране.

А те ръцете... са същите...

и се хлъзгат годините,

превръщат се в минало...

Няма какво да докоснеш назад,

дори да стои във очите ти.

Отдавна не трепва стомахът.

Само две загниващи ябълки

се въргалят в краката ми,

защо ли ги гледам с погнуса...

и знаеш ли какво е тъй стряскащо –

сам да се направиш за смях.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??