28 mar 2010, 22:53

Стръмно... 

  Poesía » Formas orientales
672 0 15

Стръмно минало.

Търкулва се бъдеще

в пропаст на миг.

             ...

Изоставена,

пред заслона на вяра

припада мечта.

             ...

Празно огнище.

Последни съчки-лъжи.

Догаря страхът...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??