31 oct 2017, 15:37

Студен джаз 

  Poesía
320 0 0

Вие дрезгаво от Север 
настръхващ грапав баритон. 
Балтоните се закопчават,

шалчета свистят със къс откос.
Токове забързани неравномерно 
препънати в мокрещи  листа…

Двигател монотонен

дочаква закъсняла среща…

Красива телефонна песен,
измъкната от дъното на чанта, 
разбужда оживено

смрачена, шумна тишина. 

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??