20 ene 2021, 1:00

Студено 

  Poesía » Para niños
671 0 2

Студено

 

Ясно и студено,

заскрежено, заледено,

въздухът свеж,

навсякъде скреж.

 

Вървим ли вървим

и не броим

край нас дървесата

и чудесата.

 

Птица ще хвръкне,

после ще мръкне,

студа ще забравим,

смях ще оставим.

 

 

05.01.2019 г.                 Ивета Попова

© Ивета Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??