Студено
Ясно и студено,
заскрежено, заледено,
въздухът свеж,
навсякъде скреж.
Вървим ли вървим
и не броим
край нас дървесата
и чудесата.
Птица ще хвръкне,
после ще мръкне,
студа ще забравим,
смях ще оставим.
05.01.2019 г. Ивета Попова
© Ивета Стоянова Всички права запазени