18 abr 2014, 22:50

Студено 

  Poesía
578 1 7

Все така е студено, аморе.

Тънък вятър пронизва. До кости.

Вън се вихри поредната пролет.

Вътре в мен зимата е залостена.

И не иска да тръгва проклетата.

На приятелка ми се прави.

Настоява с мен да си пие кафето

и истории смешни разправя.

Как ще стопли отново сърцето ми

и живота ще сложи във релси.

Ще ми върнела всичкото взето.

 

Даже вярата в себе си.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??