22 feb 2005, 15:08

Стъклена прозрачност 

  Poesía
663 0 0

Стъклена прозрачност

 

Стъклена прозрачност – страх.

Маска по лицето ти – тъга.

Нещо в теб прекършено е – прах.

Пръстите на тъгата забиват се сега.

 

В утрото – мракът се ражда.

Не искам черно ветрило и път.

Нощите са пълни с кошмара.

Цветя си ти и разложена плът.

© Марина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??