22 февр. 2005 г., 15:08

Стъклена прозрачност 

  Поэзия
661 0 0

Стъклена прозрачност

 

Стъклена прозрачност – страх.

Маска по лицето ти – тъга.

Нещо в теб прекършено е – прах.

Пръстите на тъгата забиват се сега.

 

В утрото – мракът се ражда.

Не искам черно ветрило и път.

Нощите са пълни с кошмара.

Цветя си ти и разложена плът.

© Марина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??