Feb 22, 2005, 3:08 PM

Стъклена прозрачност 

  Poetry
660 0 0

Стъклена прозрачност

 

Стъклена прозрачност – страх.

Маска по лицето ти – тъга.

Нещо в теб прекършено е – прах.

Пръстите на тъгата забиват се сега.

 

В утрото – мракът се ражда.

Не искам черно ветрило и път.

Нощите са пълни с кошмара.

Цветя си ти и разложена плът.

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??