1 nov 2011, 15:49

Стъклена сълза 

  Poesía
465 0 3

Синьо разтичане по бяло стъкло,

сълза, разделена на атоми,

аз съм отвъд твоя свят,

отвъд пътеката, която ни свързва.

Последната сълза - пресъхнало езеро,

жадна душа, осакатена,

спирам да гледам през прозореца,

навън заваля сняг от забрава.

© Ваня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??