Nov 1, 2011, 3:49 PM

Стъклена сълза 

  Poetry
464 0 3

Синьо разтичане по бяло стъкло,

сълза, разделена на атоми,

аз съм отвъд твоя свят,

отвъд пътеката, която ни свързва.

Последната сълза - пресъхнало езеро,

жадна душа, осакатена,

спирам да гледам през прозореца,

навън заваля сняг от забрава.

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??