12 ago 2011, 18:43

Стъклопис 

  Poesía » De amor
614 0 2

Да те запомня влюбен искам все така,

за да не може зло от мен да те дели.

Да ме рисуваш с филиграни по стъкло

и погребеш застоя под развалини.

Да задържиш света ми, ласкав, онемял

с диханията свои в незабрава, че зован

си смях и лъх на люляк в златен зрак,

утеха, че безсмислено не си живял,

че още гониш своята безчинстваща мечта

и все будуваш, за което си копнял -

най-фин стъклопис от лед и плам

да съм за теб и въжделея в сън неразгадан.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??