17 dic 2020, 0:50

Стъпка встрани 

  Poesía » Filosófica
516 0 1

Веднъж Животът ме спря

и накъде потеглям ме попита;

дали съм мъдра и клета,

влюбена и невъоръжена,

плаха и криволичеща,

настървена и заобиколена,

а аз му отвърнах,

че си имам всичко,

преди да се разминем,

без подробности.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??