Dec 17, 2020, 12:50 AM

Стъпка встрани 

  Poetry » Phylosophy
512 0 1

Веднъж Животът ме спря

и накъде потеглям ме попита;

дали съм мъдра и клета,

влюбена и невъоръжена,

плаха и криволичеща,

настървена и заобиколена,

а аз му отвърнах,

че си имам всичко,

преди да се разминем,

без подробности.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??