17 дек. 2020 г., 00:50

Стъпка встрани 

  Поэзия » Философская
515 0 1

Веднъж Животът ме спря

и накъде потеглям ме попита;

дали съм мъдра и клета,

влюбена и невъоръжена,

плаха и криволичеща,

настървена и заобиколена,

а аз му отвърнах,

че си имам всичко,

преди да се разминем,

без подробности.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??