20 ene 2009, 20:53

Стъпки хрупкави 

  Poesía
864 0 8
Планината -
бяла.
Въздухът трепти.
Слънце
по снега
се спуска
в четири очи.

Стъпки хрупкави
ликуват.
Радват утринта.
Весело възсядат
влюбена шейна.

Малко
снежно салто
и кълбо от смях.
Утрото
в захлас притихва,
а небето засия.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??