20.01.2009 г., 20:53 ч.

Стъпки хрупкави 

  Поезия
782 0 8
Планината -
бяла.
Въздухът трепти.
Слънце
по снега
се спуска
в четири очи.

Стъпки хрупкави
ликуват.
Радват утринта.
Весело възсядат
влюбена шейна.

Малко
снежно салто
и кълбо от смях.
Утрото
в захлас притихва,
а небето засия.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??