Стъпки по пътечката
Няма ли да ме поканиш в малката си къща?
Искам да отида при прозореца,
да видя онази, старата круша
заради която сама съм на слънцето.
Няма ли да ми отвориш ръждясалата порта
и да видиш колко съм изгубена,
да ме гушнеш в уюта на естественото.
Аз съм просто една детска влюбеност.
© Йоана Todos los derechos reservados