17 ago 2017, 8:37  

Стъпвай смело! 

  Poesía
7367 1 5

Стъпвай смело ти, дете любимо,
слънцето за тебе днес изгрява!
Всеки миг е чувство несравнимо,
с всяка крачка връх ти покоряваш.

 

Чака те живот като на кино,
детство пълно с подвизи, с бели...
Обелено коляното боли, но
така във мъж ще се превърнеш ти!

 

Радости с тъга ще се редуват -
от всеки опит ценното вземи!
И знай, дори и бури да бушуват,
семейството до тебе ще стои!

 

Стъпвай смело ти, дете любимо!
Времето лети като в захлас -
ден след ден краде неумолимо...
Днес ний те крепим - утре ти нас...

 

© Миглена Миткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??