6 may 2012, 22:16

Сублимация 

  Poesía » De amor
559 0 2

 

 

 

дъждът керемидено

барабани по покрива

а вятърът донася

на крилете си

опаловия полумрак

на тежки облаци

 

тавана пълен

с детски спомени

отключвам тихо

и втурвам се

като порой

назад във времето

 

и оживяват лесно

сенките забравени

на дни отминали

 

и няма пепел или дим

от огъня на любовта:

а само прашинки

златни несъмнено

прилепват плахо

върху вещи скъпи

отдавна изоставени

 

 

 

© Енчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??