С У Х А Р Е К А
Любов! – и светът затанцува.
Любов! – и сърцето запя.
Кръвта ми подскочи пленена
и аз и подадох ръка.
Почакай! На твоята възръст
ще търсиш сега любовта?
Не търся. Тя в мене живее...
Без нея съм суха река.
© Стойна Димова Todos los derechos reservados