18 oct 2007, 8:45

Сутрешен биосеанс 

  Poesía
602 0 4
 

           Сутрешен биосеанс


       ( може да се чете и вечер )


Болезнен стон на тялото улавям...

Трепет на сълза разсича привидната тишина.

Зората разсейва бледите облачни пухчета.

Вдишвам утринна прана с жадна чувствителност...

Зареждам с разтворени длани слънчева аура...

Попадам в хармонично трептящо поле -

енергийните вихри пронизват плътта ми...

Обричат ме да оставя жива следа...

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??