4 abr 2008, 17:20  

Сутрин 

  Poesía » De amor
900 0 5

 

 

На гърдите ти мъжки

отпускам се тежко,

полагам смирена глава,

сега цяла съм и вече щастлива,

копнежна -

от коприна извайвам света!

© Радост Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??