4 апр. 2008 г., 17:20  

Сутрин 

  Поэзия » Любовная
896 0 5

 

 

На гърдите ти мъжки

отпускам се тежко,

полагам смирена глава,

сега цяла съм и вече щастлива,

копнежна -

от коприна извайвам света!

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??