Apr 4, 2008, 5:20 PM  

Сутрин 

  Poetry » Love
899 0 5

 

 

На гърдите ти мъжки

отпускам се тежко,

полагам смирена глава,

сега цяла съм и вече щастлива,

копнежна -

от коприна извайвам света!

© Радост Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??