17 abr 2007, 1:41

Сутрин 

  Poesía
517 0 0

Всеки ден, когато се будиш сутрин
и погледнеш към небето,
там ще видиш слънцето, което
нежно ще ти се усмихва,
ще ти шепти колко много те обичам,
след което ще ти изпрати хиляди целувки от мен!
Но когато изстинеш към мен,
и в очите ти има друга...
слънцето ще стене за мен,
и когато сутрин ставаш
вече няма да е същото,
в небето ще виждаш само скръб и сълзи!
И когато разбереш какво е,
когато някои е тъжен...
мен вече няма да ме има!...
Ще ти се иска да върнеш времето назад,
но не може... едва тогава ще разбереш
какво е животът - просто Самота!

© Андреана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??