Apr 17, 2007, 1:41 AM

Сутрин 

  Poetry
514 0 0

Всеки ден, когато се будиш сутрин
и погледнеш към небето,
там ще видиш слънцето, което
нежно ще ти се усмихва,
ще ти шепти колко много те обичам,
след което ще ти изпрати хиляди целувки от мен!
Но когато изстинеш към мен,
и в очите ти има друга...
слънцето ще стене за мен,
и когато сутрин ставаш
вече няма да е същото,
в небето ще виждаш само скръб и сълзи!
И когато разбереш какво е,
когато някои е тъжен...
мен вече няма да ме има!...
Ще ти се иска да върнеш времето назад,
но не може... едва тогава ще разбереш
какво е животът - просто Самота!

© Андреана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??