4 oct 2008, 8:09

Свали си маските... 

  Poesía » De amor
665 0 7

Не целувай  устните,

 

че пропити са от заразна тъга.

 

Не докосвай с ръцете - студените,

 

умиращата ми от болка душа.

 

 

 

Не поглеждай очите - наивните,

 

които сляпо се влюбиха в теб

 

и се молеха за бурно обичане,

 

за жалост - от грешен човек.

 

 

 

Не бъди тъй  нежен до безбожие,

 

не играй театър, щом  не го умееш.

 

Не се преструвай, свали си маските,

 

че продължиш ли - не ще се откриеш.

 

 

 

А знам, ще се търсиш след време,

 

но ще си забравил свойто лице...

 

И ще сменяш маска след маска,

 

загубил последната надежда,

 

че можеш да си  купиш истинско сърце.

© something else Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??