Свещичка ще запаля,
за да стане топло и загрее
топлинка в душата моя.
Нежно пламъче да се рее
и събира в тъмнина
тъгата и спомена.
Стичат се сълзите
и се събират в кладенче.
Дано удавят болките.
Развихрили се като змийче.
В моето тяло и сърце!
Лято да е! Птички да летят!
Маргарити бели да цъфтят!
Напомня ми за младостта!
Искам я отново! За да бъда по-щастлива!
И по-обичана от тогава и сега!
Свещичка ще запаля!
© Мина Конарова Todos los derechos reservados