25 jun 2019, 11:13

Светица ли?! 

  Poesía » Otra
384 1 0

Понякога ще имам дом

и ложе, във което да се скрия.

Ще тръгвам от последната любов

с „довиждане”,

Светица ли,

не съм 

и с дяволите,

обща приказка намирам.

Довиждане,

до следващата 

лека нощ.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??