25.06.2019 г., 11:13 ч.

Светица ли?! 

  Поезия » Друга
379 1 0

Понякога ще имам дом

и ложе, във което да се скрия.

Ще тръгвам от последната любов

с „довиждане”,

Светица ли,

не съм 

и с дяволите,

обща приказка намирам.

Довиждане,

до следващата 

лека нощ.

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??