25 июн. 2019 г., 11:13

Светица ли?! 

  Поэзия » Другая
386 1 0

Понякога ще имам дом

и ложе, във което да се скрия.

Ще тръгвам от последната любов

с „довиждане”,

Светица ли,

не съм 

и с дяволите,

обща приказка намирам.

Довиждане,

до следващата 

лека нощ.

© Jivka Koleva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??