24 ene 2011, 10:39

Светла песен 

  Poesía » Otra
724 0 18

Не умирам от думи изпратени,

със отрова стрелите намазали,

може малко до кръв да ме драснат,

но пречупени падат в краката ми.

 

Не изпадам във ужас от вълчи захапки,

стръвно зинали плът да отхапят,

ако рана оставят – намазвам я

със мехлема от прошка и забравям.

 

И не плача от страх и обида,

щом приятел ме стреля с куршуми,

светла песен в душата запявам –

като фар да му свети в мъглата.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??