25 nov 2009, 11:44

Светло 

  Poesía » Otra
574 0 9

 

Приготвям храната за мъртвите -

вино, пшеница, хляб,

кристали от слънчеви спомени,

късчета нежност и смях.

Внезапно,

бързо и палаво

протяга ръчичка и взима

от храната им

мойто дете.

Мъртвите светло я гледат.

Вече не са гладни.

Сега

са храната

за живите.

© Илияна Каракочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??