25.11.2009 г., 11:44 ч.

Светло 

  Поезия » Друга
573 0 9

 

Приготвям храната за мъртвите -

вино, пшеница, хляб,

кристали от слънчеви спомени,

късчета нежност и смях.

Внезапно,

бързо и палаво

протяга ръчичка и взима

от храната им

мойто дете.

Мъртвите светло я гледат.

Вече не са гладни.

Сега

са храната

за живите.

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??