24 mar 2010, 16:28  

Светулките 

  Poesía
726 1 4


Светулките живеят в моето око.
Осъдени... римуват магистрали.
Оглеждат се в утайките на всяко езеро.
Пищят от радост, плачат от неправди.

Светулките се крият в моето сърце.
Задават невъзможните въпроси.
Оглозгват клоните на живото дръвче.
И мрачно питат... Ти защо си?

Светулките обичат тъмни светове.
Навярно там се крият много тайни.
За тях звездите са далечни Богове.
За мен светулките са... Уникални!




 

© Василена Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??